0

CORSETE MODELATOARE

WAIST TRAINING

Waist training este o modalitate de a-ți sculpta corpul folosind un corset, pentru a-ți modifica talia și a crea o figură dorită⁠ . Exista tiparul de silueta feminina ideala – cel de tip clepsidra.

Dupa studile de specialitate a fost descoperit ca purtarea corsetului este eficienta in micsorarea taliei, aplatizarea abdomenului si stimularea detoxifierii organismului, doar daca sunt respectate anumite conditii. Este vorba despre alegerea corecta a corsetului (cel mai bun de la noi il poti cumpara de la Lakshmi) ar si despre combinarea acestuia cu o alimentatie corecta (propun dieta Detox).

Corsetul trebuie strans treptat, nu trebuie fortat de la primele purtari intrucat organele tale vor avea de suferit pentru ca se pune presiune pe ele. Recomand daca il porti pe timp de noapte sa folosesti si Bio Oil (sau alta crema hidratanta).

Purtarea corsetului o sa iti corecteze postura, o sa stimuleze transpiratia (asta insemnand automat ca ajuta la arderea grasimilor), reduce pofta de mancare dand senzatia de satietate.

Corsetul poate fi purtat atat pe sub haine, cat si peste, acesta iti va tine muschii abdominali si cei ai spatelui incordati pe toata durata utilizarii.

Waist training este cel mai eficient atunci când este folosit ca parte a unui stil de viață sănătos. Pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate trebuie sa urmăriți progresul dvs:

  • Faceți fotografii pentru a iti vedea progresul
  • Stai hidratat.
  • Urmați o rutină de fitness care include cardio și antrenament de forță.
  • Mănâncă mese mici, hrănitoare pe tot parcursul zilei
  • Purtați-vă corstul de talie 8-10 ore pe zi.

Purtarea unui corset modelator in combinatie cu un regim alimentar adecvat si exercitii fizice poate aduce rezultatele dorite persoanelor care doresc o talie subtire sau o talie de viespe si pierderea multor cm.

Produse recomandate:
Corsetul Miami Black
Corsetul Kim

Leave a Comment

Articole similare